Ons WerkKlusService GEMINI
Kerkstraat 9
8765 LK Tjerkwerd
Telefoon 0515-579060
Fax: 0515-579059
Mobiel: 06-55795591 en 06-13283975
             06-13283975
website: www.gemini-bouw.nl
Email: gemini-bouw@outlook.com

KvK nr: 01075464

VLOK Vereniging voor klussenbedrijven

Ons Werk

Verbouw en Renovatie
Wilt u uw woning laten verbouwen, dan staat u voor een grote uitdaging. Een uitdaging waarbij u misschien door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet hoe te beginnen.
Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken over de diverse mogelijkheden, waarna wij u vrijblijvend een offerte aanbieden. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een dakkapel, een dakopbouw, een serre, etc.

Ook kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld een kozijnrenovatie, een dakrenovatie, gevelbetimmering, het plaatsen van hoog rendementsglas tot en met een complete woningrenovatie.

Sanitair
Wilt u uw badkamer en/of toilet opfrissen, aanpassen of volledig vernieuwen? Vanaf ontwerp tot en met de realisatie Wij kunnen een badkamer vanaf ontwerp tot de realisatie ….. Wij denken graag met
u mee voor het beste resultaat. Met onze uitgebreide ervaring maken wij graag uw nieuwe sanitair in orde.

Aanbouw / Uitbouw
U heeft altijd al gedroomd van een grotere ruimte en besluit om een aanbouw te nemen. Wij denken graag met u mee en realiseren uw aanbouw van klein tot groot. Met een uitbouw aan of op uw huis vergroot u uw woongenot.

Kozijnen
Bent u op zoek naar houten kozijnen die precies passen bij de stijl van uw interieur, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn specialist in het leveren van fijn timmerwerk. Wij kunnen houten kozijnen in alle mogelijke maten en vormen maken en leveren deze af in de grondverf. Alle opties van draaibare delen zijn mogelijk, van deuren/ramen tot draaikantelramen/deuren

Dakkapellen
Dakkapellen vergroten de ruimte en geven meer licht in de kamer. Zo kunt u een zolder ombouwen tot bijvoorbeeld een extra slaap- of hobbykamer.

Onderhoud
Goed onderhoud is een investering in de toekomst, die voorkomt dat u voor onaangename en kostbare verassingen komt te staan. Schakel ons tijdig in voor onderhoud en reparatie door slijtage, weer en wind, zodat u daarmee later hoge kosten bespaart.
Wij kunnen uw dakgoten repareren, uw kozijnen op maat vervangen of uw dakkapel vernieuwen in een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Schilderwerk (binnen en buiten)
Schilderwerk is het visitekaartje van een woning, ook van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw woning. Wij werken alleen met eerste klas materialen, omdat uw woning het beste verdient. Binnen maken wij uiteraard gebruik van watergedragen verf.

In de wintermaanden kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden op al uw schilderwerk!